Nieuws

01-04-2020. Door het kabinet is vastgesteld dat onder meer de horeca in heel Nederland minimaal tot en met 28 april gesloten moet blijven. Dit geldt ook voor bioscopen en filmtheaters. Het is nog onduidelijk hoelang deze maatregel van kracht blijft. Wenneker Cinema blijft daarom voor onbepaalde tijd dicht. Zodra de situatie verandert, laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

23-03-2020. De verscherpte maatregelen van het kabinet betekenen ook voor Wenneker Cinema dat er geen filmvoorstellingen zullen zijn tot minimaal 1 juni. Alle nog geplande voorstellingen worden geannuleerd. Wij doen ons best om alle on-line gekochte tickets zo snel mogelijk terug te boeken. Hou vol en tot ziens!

21-03-2020. De ‘Film & Food’ evenementen op 13 april en 26 april zijn in overleg met onze catering afgelast. Alle on-line gekochte kaarten worden binnenkort geannuleerd, en het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort.

15-03-2020. Wenneker Cinema heeft besloten om van maandag 16 maart t/m maandag 6 april alle voorstellingen te annuleren in verband met de sterke uitbreiding van het Corona-virus en de door de overheid ingestelde maatregelen.

Alle mensen die on-line kaarten hebben gekocht zullen binnenkort hun geld terugkrijgen. Indien dit over een week nog niet is gebeurd, stuur dan een mail met uw bestelnummer, naam en voorstellingsdatum naar info@wennekercinema.nl.

Wij wensen al onze bezoekers sterkte, wijsheid en gezondheid toe en hopen jullie over enige tijd allemaal weer te kunnen verwelkomen!