Nieuws

Normale sluitingstijd in ere hersteld

Wenneker Cinema is weer geopend tot maximaal 01.00 uur ’s avonds. Er kan dus na afloop van de avondfilms weer rustig geborreld worden. De volledige stoelcapaciteit van beide zalen is beschikbaar, mondkapjes zijn niet meer verplicht, evenals het afstand houden. Het coronatoegangsbewijs (de QR-code) is NIET meer nodig. Het programma is hier te vinden.

Filmagenda on-line

Vanwege de onzekere situatie en de hoge kosten wordt er al sinds maart 2020 geen papieren agenda meer gedrukt. Het filmprogramma is alleen op de website en via de wekelijkse digitale nieuwsbrief beschikbaar. Er wordt voor maximaal 2 à 3 weken vooruit geprogrammeerd zodat we snel in kunnen spelen op de situatie als dat nodig is. De productie en verzending van de papieren agenda zal pas overwogen worden als de situatie langdurig genormaliseerd is. Wij hopen dat U begrip hebt voor deze keuze.

Kaartverkoop

Wij vragen onze bezoekers kaarten bij voorkeur online te kopen. De kassa in het Wennekerpand is vanaf 30 minuten voor aanvang open voor kaartverkoop en voor diverse noodsituaties (kwijtgeraakte of vergeten e-tickets, problemen met donateurspassen). Klik hier voor de agenda. Klik hier voor uitleg over het kopen van een ticket.