Via internet

Vanaf 19 februari kunnen bezoekers via deze website kaarten kopen en online betalen. Reserveren via de website en telefonisch is ook mogelijk. De website ziet er anders uit en is geïntegreerd met het nieuwe kassasysteem.
  • kopen: klik bij een voorstelling op de linker button met de aanvangstijd
  • Reserveren: klik bij een voorstelling op de rechter button met een R

U kunt via internet kopen en reserveren tot 60 minuten voor aanvang van een voorstelling door de juiste knop bij de voorstelling van uw keuze aan te klikken. Vul het formulier in, en na betaling of bevestiging ontvangt U direct een bevestigingsmail met de gekochte tickets of een reserveringsnummer. Met on-line gekochte tickets hoeft U niet meer langs de kassa maar kunt U meteen doorlopen naar de zaal!

Zonder bevestiging is een reservering NIET geldig. Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk 5 minuten voor aanvang zijn afgehaald bij de kassa in het Wennekerpand. Telefonisch annuleren kan vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling via 010-246.00.40.

 

LAST MINUTE RESERVEREN
LET OP: Als digitaal reserveren niet meer mogelijk is, neem dan vanaf een uur voor de eerste voorstelling telefonisch contact op met de kassa van Wenneker Cinema: 010-246.00.40